Skip to main content

Θρήνος στον Βόλο: Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο με θύμα βρέφος

Το μωρό βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από την αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από μια μηχανή

Τραγικές στιγμές χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου ένα κοριτσάκι 3 μηνών ξεψύχησε μετά από τροχαίο.

Διαβάστε - Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό βρέφος 3 μηνών - Το είχε στην αγκαλιά ο παππούς του, τον παρέσυρε μοτοσικλέτα

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ στην συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου , όταν ο παππούς της μικρής την έβγαζε από το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει στο καρότσι. Ένας 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους , τραυματίζοντας τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος. Το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο στο κεφάλι.

Άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και σταμάτησε ταξί

Η γιαγιά του βρέφους, μια νέα γυναίκα 45 ετών, αρπάζει το παιδί από τον δρόμο και μπαίνει αμέσως σε ταξί ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει  για να δει τι συνέβη. Ο οδηγός ειδοποιεί το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και σε χρόνο μηδέν φτάνει στο Νοσοκομείο, με το μωρό και την γιαγιά του. Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Καραμέτος κινητοποιεί νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους, ενώ σε δεύτερο χρόνο φτάνουν δυο νεαρά παιδιά στο Νοσοκομείο, οι γονείς του παιδιού .

Τους ανέλαβε αμέσως ψυχολόγος και νευροχειρουργός προσπαθούσε να προετοιμάσει τους  δυο ανθρώπους που ήταν έξω από το σώμα τους για το μοιραίο. Η γιαγιά του παιδιού φώναζε , “σώστε το παιδάκι μας” και ο παππούς που είχε σπασμένα πλευρά και νοσηλεύεται, λιποθυμούσε.

Το βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από ανακοπή στον αξονικό, χάθηκε κάθε ελπίδα και στις 11.40 ξεψύχησε. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν μοιραία. Οι γονείς δεν μπορούσαν να δουν το παιδί τους νεκρό και με την βοήθεια του ψυχολόγου μπόρεσε η μητέρα να το “αποχαιρετήσει” . Οι σκηνές του “αποχαιρετισμού”  που έζησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορούν να περιγραφούν, ενώ ο πατέρας χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο .

Στον ίδιο χώρο, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών δεχόταν βοήθεια ο 33χρονος υπαίτιος.  Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρά και δόθηκε το πράσινο φως από τους γιατρούς για την σύλληψή του καθώς κρίθηκε πως η παραμονή του στο Νοσοκομείο θα μπορούσε να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις, γιατί οι συγγενείς του ζευγαριού είχαν κατακλύσει τον εξωτερικό χώρο. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί. “Εγινε αλκοτέστ, αλλά δεν φαινόταν μεθυσμένος. Ήταν αμίλητος, χαμένος “, ανέφερε νοσηλεύτρια.

Πηγή: gegonota.news