Skip to main content

Θρίλερ στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία από το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό ενόπλου που λήστεψε τράπεζα και διέφυγε με ΙΧ, κρατώντας όμηρο την οδηγό.
Άφαντος παραμένει ο ένοπλος, που το πρωί λήστεψε τράπεζα και διέφυγε με ΙΧ, κρατώντας όμηρο την οδηγό. Η γυναίκα απελευθερώθηκε και αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία, ενώ το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία συνεχίζεται...

Περίπου στις 08:30, ο άγνωστος λήστεψε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μοναστηρίου και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με μοτοσικλέτα, ωστόσο η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε, άρχισε να τον καταδιώκει.

Ο δράστης εγκατέλειψε το δίκυκλο και κατευθύνθηκε στην οδό Βενιζέλου στους Αμπελόκηπους , όπου προσπάθησε να σταματήσει ένα 60χρονο οδηγό.  Ο οδηγός αντιστάθηκε, πάλεψε με τον δράστη και το αυτοκίνητο του 60χρονου κατέληξε σε μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε ,  ο ληστής έστρεψα την κάννη του όπλου του, εναντίον της  30χρονης Ι.Α που  διέρχονταν από το σημείο με το αυτοκίνητό της. Έντρομη η γυναίκα , ακολούθησε τις οδηγίες του δράστη και τον μετέφερε έως την οδό Δαβάκη στην Πολίχνη.Εκεί έληξε και η ομηρία της.   

Ο ληστής  την άφησε ελεύθερη, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο της  και διέφυγε πεζός. Αυτήν την ώρα, η γυναίκα δίνει κατάθεση στην αστυνομία. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ενόπλου συνεχίζεται.