Skip to main content

Θρίλερ στα Κουφάλια – Αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου 45χρονος

Οι συνάδελφοι του αγνοούμενου άνδρα που δουλεύει στη ΜΕΒΓΑΛ έχασαν τα ίχνη του όταν βγήκε για λίγο από το εργοστάσιο χωρίς να πάρει το αυτοκίνητό του.

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στα Κουφάλια καθώς από χθες βράδυ έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό 45χρονου άνδρα από γειτονικό χωριό που αγνοείται.

Σύμφωνα με το «e-koufalia.gr», όλα ξεκίνησαν χθες περίπου στις 11 το βράδυ όταν ο 45χρονος δούλευε με συναδέλφους του στο ΜΕΒΓΑΛ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα σε κάποια στιγμή τους είπε ότι θα βγει για λίγο αλλά οι συνάδελφοι του βλέποντας ότι αργεί άρχισαν να τον αναζητούν.

Μάταια όμως καθώς δεν ήταν πουθενά ενώ όταν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και της ασφάλειας καθώς και οι υπεύθυνοι της εταιρείας και από χθες το βράδυ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά όλοι οι χώροι του εργοστασίου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενώ τις έρευνες συνδράμουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Από το πρωί της Κυριακής στις έρευνες συμμετέχουν και πυροσβέστες της Π.Υ. Γιαννιτσών με επικεφαλή της δύναμης τον διοικητή κ. Κώστα Τσάγκαλο ενώ από νωρίς το απόγευμα γίνεται έλεγχος ακόμα και στο βιολογικό καθαρισμό του εργοστασίου.