Skip to main content

Θοδωρής Ζάρας: Έπαθα μεγάλο σοκ με το Μουσείο του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε κι επίσημα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» εν όψει της ερχόμενης σεζόν, Θοδωρή Ζάρα

Μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τον 28χρονο γκαρντ, Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνησή της εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρκέ και τα αποδυτήρια του Παλέ, νιώθω ότι μπήκα σε μια οικογένεια. Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ιστορική, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου είπε κάποια πράγματα για το τι σκέφτεται για την παρουσία μου στην ομάδα, μου είπε ότι θα έχω ενεργό ρόλο. Αυτά που μου είπε μου άρεσαν και πήρα αυτή την απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζάρας.

Ααφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν στον Άρη είπε: «Από τη στιγμή που έδειξε ο Άρης ότι ενδιαφέρεται για μένα, έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ. Μίλησα όμως με τον κόουτς Πρίφτη, το ποσό που ζήτησα δεν ήταν μακριά από αυτό που μου προτάθηκε και τα βρήκαμε. Μέτρησε η παρουσία του κόουτς».

Μιλώντας για την επίσκεψή του στο Μουσείο του Άρη τόνισε: «Πήγα στο Μουσείο μετά τα εγκαίνια, και έπαθα μεγάλο… σοκ να το πω; Κατάλαβα πού ήρθα».

Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε για το πρότζεκτ της νέας ομάδας του: «Τη λογική της ομάδας την ξέρω. Στις ομάδες που ήμουν και ειδικά την τελευταία τετραετία στον ΚΑΟΔ, δουλεύαμε κάπως έτσι. Το σύνθημα είναι η σκληρή δουλειά. Το ότι ο Άρης θα παίξει στο EuroCup είναι πολύ θετικό για μένα».