Skip to main content

Θλάση ο Κάνιας, ανεβαίνει ο Λεβέκ, ευχάριστα νέα για Μυστακίδη

O Ισπανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο υποκνημίδιο στο ματς με την Ολιμπίκ, αλλά εκτιμάται ότι θα αγωνιστεί στο πρώτο παιγνίδι με την Έστερσουντ

Χωρίς τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που βρίσκεται στη Σουηδία για να τσεκάρει την Έστερσουντ στην αναμέτρηση με τη Σούντσβαλ, πραγματοποιήθηκε η κυριακάτικη πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Κάνιας διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο υποκνημίδιο στο ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ξεκίνησε θεραπεία και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου είναι ότι θα προλάβει λογικά την πρώτη αναμέτρηση με την Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά ζέσταμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πριν αποχωρήσει για το γυμναστήριο, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του.

Τζάλμα Κάμπος και Μάριν Λέοβατς γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε προληπτικά στο τελευταίο μέρος της προπόνησης με μυϊκούς σπασμούς στη ράχη, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Ντοριάν Λεβέκ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς σε δύο με τρεις ημέρες, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κάνει δυνατές προπονήσεις σε γυμναστήριο και πισίνα και μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει απο απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν τη Δευτέρα διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, στις 09:30 το πρωί και στις 19:30 το απόγευμα.