Skip to main content

«Θύρα4»: Η πόλη ζει στιγμές παράνοιας, ερχόμαστε στη... φιλόξενη Λαμία

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως θα βρεθούν στην πόλη με στόχο το πρωτάθλημα που όπως ξεκαθαρίζουν «θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων»

Αποφασισμένη να βρεθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ το Σάββατο στη Φθιώτιδα για την αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας φαίνεται πως είναι η «Θύρα 4».

Παρά την απαγόρευση τόσο οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» στη στερεοελλαδίτικη πόλη αλλά και την ανακοίνωση-έκκληση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου ξεκαθαρίζουν πως θα βρεθούν στην πόλη σπρώχνωντας την ομάδα σε ακόμη μία νίκη με στόχο το πρωτάθλημα που όπως ξεκαθαρίζουν «θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «Θύρας 4»:

«Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία. Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε. Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού αμκα(χωρίς αντίγραφο). Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου. Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μπουρδέλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4».