Skip to main content

Θύματα ληστών ηλικιωμένη στις Σέρρες και περιπτεράς στην Πιερία

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές χθες δύο γυναίκες, ηλικίας 20 και 24 ετών, στις Σέρρες και ένας 35χρονος άντρας στην Κατερίνη.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές χθες σε περιοχή των Σερρών και στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, 2 γυναίκες ημεδαπές, ηλικίας 20 και 24 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα μπήκαν σε σπίτι 92χρονης και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην παθούσα.

Στην Κατερίνη συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 35χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα της ίδιας μέρας διέρρηξε περίπτερο στην Κατερίνη και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκαν στην οικία του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.