Skip to main content

Θετική απάντηση Μπουτάρη σε Αράπογλου

Θετική ήταν η πρώτη ανταπόκριση της δημοτικής παράταξης του Γ. Μπουτάρη στην πρόταση που διατύπωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Χ. Αράπογλου, για μια νέα συμφωνία μ
Θετική ήταν η πρώτη ανταπόκριση της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη στην πρόταση, που διατύπωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου, για μια νέα συμφωνία με στόχο την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου.

Με επιστολή τους προς την κ. Αράπογλου οι εκπρόσωποι της παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννης Μπουτάρης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, τονίζουν ότι η πρόταση αυτή είναι ουσιαστικά το πρώτο βήμα στην πρόσκληση, που η δική τους παράταξη έχει επανειλημμένα απευθύνει στις δημοτικές κινήσεις της αντιπολίτευσης για ένα κοινό μέτωπο με σκοπό «την ανατροπή της κατεστημένης κατάστασης στον δήμο».

Η παράταξη επισημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα αποστείλει την επίσημη απάντησή της στην κ. Αράπογλου και προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης στο χρονικό διάστημα μεταξύ 20 και 30 Απριλίου.