Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τους «σκιώδεις αντιδημάρχους» καλωσόρισαν οι αντιδήμαρχοι

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα χαιρέτισε τον υπεύθυνο του τομέα Οικονομικών Εφραίμ Κυριζίδη, τον οποίο προσκάλεσε στο γραφείο της.

Με χαμόγελα και πειράγματα υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης τους τομεάρχες της παράταξης «Εντάξει», που όρισε την περασμένη εβδομάδα ο Σταύρος Καλαφάτης (δείτε εδώ).

Οι αντιδήμαρχοι και οι «σκιώδεις αντιδήμαρχοι», συναντήθηκαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο, στην πρώτη συνεδρίαση μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και μετά την ανακοίνωση των «Εντάξει».

Κατά την τοποθέτησή της η αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα χαιρέτισε τον υπεύθυνο του τομέα Οικονομικών Εφραίμ Κυριζίδη. Μάλιστα, τον προσκάλεσε στο γραφείο της προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς τους και του ευχήθηκε να έχουν καλή συνεργασία, όπως με τον δημοτικό σύμβουλο της Ανοιχτής Πόλης Γιώργο Αβαρλή.

Καλή συνεργασία ευχήθηκε από την πλευρά του και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας στον υπεύθυνο τομεάρχη των Εντάξει Στάθη Παντελίδη. Για τη μελλοντική τους συνεργασία συνομίλησαν στο περιθώριο της συνεδρίασης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Παππάς με τον τομεάρχη από την αντιπολίτευση Σωκράτη Δημητριάδη.