Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Κλείνουν δρόμοι αύριο για την επίσκεψη Τσίπρα και επισήμων

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και επισήμων για τα εγκαίνια της έναρξης εργασιών κατασκευής του TAP.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας με αποκλεισμό δρόμων για τα οχήματα προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας ενόψει της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και επισήμων από ξένες χώρες για τα εγκαίνια της έναρξης εργασιών κατασκευής του αγωγού TAP στη Θεσσαλονίκη.

Για την κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδιασμού πραγματοποιούνται από χθες συνεχείς συσκέψεις στην Γενική Αστυνομική  Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr θα αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας μία μεγάλη περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο ΜΕΤ όπου θα πραγματοποιηθεί στις 3 μμ η εκδήλωση.

Έτσι, από τη 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα θα είναι κλειστή η οδός 26ης Οκτωβρίου από το ύψος της οδού Κουντουριώτη μέχρι και το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων «Μακεδονία. Η κίνηση των οχημάτων οδηγών που θέλουν να ταξιδέψουν μέσω της δυτικής εξόδου για Αθήνα ή περιοχές στα δυτικά του νομού θα εκτρέπεται πιθανότητα στην οδό Μοναστηρίου.

Επίσης, πιθανότατα ανάλογα με τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της επίσκεψης θα γίνονται και εκτροπές της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας θα εφαρμοστούν από τις υπάρχουσες δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διευθύνσης και δεν θα υπάρξει μετακίνηση δυνάμεων από όμορους νομούς.

Το σίγουρο είναι ότι εξαιτίας των αστυνομικών μέτρων θα υπάρξουν κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτοι όσοι οδηγοί δεν μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.