Skip to main content

ΕΑΥΘ: Ζήτησαν από τους αστυνομικούς να βάλουν... κοστούμια για τη μεταγωγή του 44χρονου Νορβηγού

Πυρά κατά του Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σπυρίδωνα Σκλάβου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σπυρίδωνα Σκλάβου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε νέα διαταγή του αντιστράτηγου με γνώμονα την ευπρέπεια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, ζητήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής να κάνουν τη μεταγωγή του 44χρονου δράστη της δολοφονίας του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη φορώντας κοστούμια.

«Αυτό το νέο περιστατικό  αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 10 μήνες, με τις τρίχες, τις στολές, το στήριγμα σε τοίχους, τις προσβολές του προσωπικού, και πολλά ακόμα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη για ποιο λόγο το Σώμα παρουσιάζει αυτή την  αποσύνθεση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΑΥΘ, τονίζοντας ότι «θέλουμε να πιστεύουμε ότι χθες έγινε η αρχή ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να απαλλαχθεί από όλους αυτούς που το ευτέλισαν και το πλήγωσαν όσο ποτέ άλλοτε!».