Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καθαρίζεται το πλακόστρωτο στη Νέα Παραλία από τις ροδιές που άφησε το σόου της Red Bull (φωτο+vid)

Συνεργεία από την Red Bull και του δήμου Θεσσαλονίκης καθαρίζουν το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας από τα... ντριφταρίσματα, παρουσία του αντιδημάρχου Σωκράτη Δημητριάδη

Δουλειά έπιασαν από νωρίς το πρωί τα συνεργεία για τον καθαρισμό του πλακόστρωτου στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες πραγματοποιήθηκε το μεγάλο σόου της Red Bull.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Εκτίμηση για πάνω από 120.000 θεατές στο εντυπωσιακό σόου της Red Bull

Τα οχήματα κατά την επίδειξη, όπως στα drifts, άφησαν σημάδια από τα λάστιχα, κάτι που συμβαίνει σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Έτσι συνεργείο από την Red Bull, που διοργάνωσε την εντυπωσιακή εκδήλωση και η οποία συγκέντρωση χιλιάδες άτομα, με ειδικό μηχάνημα καθαρίζει από το πλακόστρωτο τα σημάδια από τις ρόδες της Formula RB8, οι Drift Brothers και οι δικυκλιστές.

Παράλληλα, συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης καθαρίζουν όλα τα υπόλοιπα σημεία στη Νέα Παραλία, που χθες βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του showrun. Η επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιείται παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών Σωκράτη Δημητριάδη, ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος του δήμου που έτρεξε όλες τις διαδικασίες για τη διοργάνωση του Red Bull Showrun Thessaloniki.

Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, «με ειδικό μηχάνημα αφαιρούνται τα ίχνη με πίεση, ζεστό νερό και χρήση, ήπιων χημικών, σε μικρή ποσότητα, που θα τα αφαιρέσει με ευκολία».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

Image