Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξαναχτυπά ο 60χρονος stalker της 22χρονης - «Σε αγαπώ, έλα σπίτι μας»

Νέο γράμμα, παρά την καταδίκη του και τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, έστειλε στην 22χρονη Νάγια ο 60χρονος

Δεν το βάζει κάτω ο 60χρονος «stalker» της νεαρής φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη καθώς, δύο ημέρες μετά την καταδίκη του και τον ντόρο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους και να επικοινωνεί μαζί της, για να της εκφράσει το αρρωστημένο του πάθος.

Σε νέο χειρόγραφο γράμμα που έστειλε στην 22χρονη Νάγια το βράδυ της Τετάρτης και δημοσιεύει το protothema.gr, ο 60χρονος της λέει πόσο πολύ την αγαπάει, την αποκαλεί «αγάπη μου» και «μωρό μου» και τονίζει ότι δεν της κρατάει κακία που τον κατήγγειλε στην αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ξεκινάει γράφοντας: «Νάγια μου, αγάπη μου, μωρό μου! Αλήθεια ρε Νάγια πες μου πότε στήθηκα εγώ με τις ώρες έξω από το σπίτι σου να περιμένω πότε θα βγεις στο μπαλκόνι ή έξω στον δρόμο για να σου μιλήσω! Πότε πες! Ποτέ!» και συνεχίζει: «Όταν σε πήρα με το αμάξι από πίσω θα μπορούσες να πας σπίτι και όλα να τελειώσουν εκεί, εσύ όμως προτίμησες να πας στην αστυνομία για να με προβληματίσεις. Εγώ το μόνο που περιμένω είναι το βράδυ να σου αφήσω ένα δώρο, ένα λουλούδι στο λουλούδι μου».

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη: Ο 60χρονος «stalker» της 22χρονης της ζήτησε να πάνε σπίτι του αμέσως μετά την καταδίκη του

Ο 60χρονος για ακόμη μια φορά παραδέχεται ότι παρακολουθούσε την κοπέλα ακόμα κι όταν εκείνη πήγαινε για έναν καφέ και ότι την έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο.

«Να σε δω στην Εύα αν έρθεις να σε βγάλω μια φωτογραφία, να σε βλέπω και ίσως να σου μιλήσω λίγο τίποτα άλλο! Όταν αγαπήσεις αληθινά και εσύ θα με καταλάβεις, τότε μόνο θα δεις πόσο πολύ πονάει η αγάπη!» γράφει.

Κλείνοντας την... ερωτική επιστολή, της λέει ότι «κανείς δε θα σε αγαπήσει όπως εγώ, ούτε ο ίδιος ο άντρας σου. Η αγάπη μου είναι αληθινή, άδολη, δε σου κρατάω καμιά κακία μωρό μου», ενώ στις τελευταίες γραμμές γράφει: "Σε αγαπώ! Έλα σπίτι μας!" και υπογράφει με "Ν+Ν= Αγάπη".

Image