Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώος ο 68χρονος που είχε εξαφανιστεί

Ο αγνοούμενος, εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, από γυναίκα περαστική, που είχε δει το SILVER ALERT.

Αίσιο τέλος δόθηκε στην περιπέτεια του κ. Georgi Georgiev, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Georgiev, είναι καλά στην υγεία του και είναι ασφαλής.

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος έχει έρθει από τη Βουλγαρία στις 24/09/2017 και φιλοξενούνταν προσωρινά στις Συκιές Θεσσαλονίκης, σε σπίτι φίλου του. Την 01/10/2017, εξαφανίσθηκε από το σπίτι στο οποίο φιλοξενούνταν και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 20/10/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της 21/10/2017 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αγνοούμενος, εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, από γυναίκα περαστική, που είχε δει το SILVER ALERT και τον αναγνώρισε. Η Κοινωνική Υπηρεσία, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσε και έτσι, η περιπέτεια του κ. Georgi έληξε αίσια!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.