Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τριήμερο debate για τον αθλητισμό στο ΑΠΘ

Στη Θεσσαλονίκη το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός», από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Επιστήμονες και άνθρωποι του αθλητισμού θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα πρωτότυπο debate για τον Αθλητισμό, τις εξελίξεις, τις καινοτομίες αλλά και τις κοινωνικές επιρροές, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 25 ως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Απόψεις, πρωτοποριακές παρουσιάσεις και επιστημονικές μελέτες θα παρουσιαστούν σε αυτό το μεγάλο ραντεβού για τους ανθρώπους του αθλητισμού, τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας και τους νέους ανθρώπους, σπουδαστές και αθλητές.
 
Το 2ο Συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
 
Θα συμμετέχουν όλες οι αθλητικές επιστημονικές εταιρείες της χώρας, με θέματα σύγχρονα και επίκαιρα, όπως και διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, με πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επιμέρους επιστημών του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής.
 
Επισκεφθείτε, για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, τον ιστότοπο της ΣΕΦΑΑ/ΑΠΘ www.pess.auth.gr και ειδικότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://icss2016.web.auth.gr.