Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τον τσάκωσε ενώ προσπαθούσε να του διαρρήξει το διαμέρισμα

Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής

Στα... πράσα έπιασε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έναν νεαρό που πήγε να του διαρρήξει το διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες χθες ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος είδε έναν 17χρονο να προσπαθεί να μπει στο σπίτι του. Ο νεαρός συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Παράλληλα, αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε ακόμα πέντε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα:
    • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν, χθες, βραδινές ώρες, στην περιοχή της Καλαμαριάς, τέσσερις ημεδαποί, οι οποίοι κατελήφθησαν κατά τη διάρκεια προσπάθειάς τους να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

    • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στις 15-03-2024, πρωινές ώρες, έξω από το ΑΧΕΠΑ, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχων κατελήφθη να κατέχει τσάντα που περιείχε τραπεζική κάρτα με στοιχεία έτερου ατόμου και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, τα οποία  όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από Ι.Χ.Ε. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.