Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τι ζήτησαν οι άνεργοι από τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ (vid)

Συνάντηση με τον νέο επικεφαλής του Οργανισμού, Στέλιο Παππά, επιδίωξαν και πέτυχαν σήμερα στα γραφεία του ΟΑΣΘ μέλη του Δικτύου Ανέργων

Με ανέργους, μέλη του «Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων» συναντάται αυτήν την ώρα ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

Ο κ. Παππάς δέχθηκε στο γραφείο του τους ανέργους που ζήτησαν να συναντηθούν, προκειμένου να διασφαλίσουν την εφαρμογή των δεσμεύσεων για δωρεάν μετακίνηση και διαγραφή προστίμων και να ζητήσουν διευκρινίσεις.

«Ως πρώτο βήμα, κρίνουμε θετικά τις ανακοινώσεις για δωρεάν μετακίνηση ανέργων, αλλά ελπίζουμε να εφαρμοστεί μόνιμα και να μη διακοπεί μετά από λίγο καιρό», δήλωσε ο Βασίλης Κάσσανδρος, μέλος του δικτύου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν και μερικά άλλα ζητήματα για τα οποία θα ζητήσουμε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παππά, όπως το τι θα γίνει με τα πρόστιμα που έχουν πάει στην εφορία. Επίσης και τα πρόστιμα Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου που έχουμε καταθέσει, τα οποία είναι σε εκκρεμότητα. Ακόμη, χρειάζονται διευκρινίσεις για τα έγγραφα που χρειάζονται ώστε να γίνει ατομική οριστική διαγραφή παλαιότερων προστίμων. Θεωρούμε ότι εάν δεν είχαν γίνει οι κινητοποιήσεις που κάνουμε εδώ και πέντε χρόνια, δεν θα είχε γίνει κανένα βήμα προς τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων».