Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τάβλες στηρίζουν τη θέση του οδηγού σε περιπολικό! (φωτο)

Ούτε από... ΚΤΕΟ περνούν τα οχήματα της ΕΛΑΣ: Με δύο τάβλες για... υποστήριξη συγκρατείται η θέση του οδηγού σε περιπολικό στη Θεσσαλονίκη

Η εικόνα που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι για... γέλια και για κλάμματα: η θέση του οδηγού σε ένα περιπολικό της Αστυνομίας που βγαίνει στους δρόμους της πόλης συγκρατείται όρθια με δύο τάβλες για... υπομόχλιο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τα υποστηρικτικά ξύλα ακουμπούν στα καθίσματα του πίσω μέρους της καμπίνας, ούτως ώστε ο αστυνομικός που οδηγεί να τα... καταφέρει.

Μία άλλη εικόνα, δείχνει τον χιλιομετρητή περιπολικού, ο οποίος -ζωή να 'χει- έχει φθάσει τα 460.970 χιλιόμετρα!

«Η οικονομική κρίση έχει φτάσει τον εξοπλισμό όλων των Υπηρεσιών και ειδικά των περιπολικών οχημάτων στα όρια», τονίζει στην ίδια ανάρτηση η ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και διερωτάται: «Ως πότε ο Αστυνομικός θα εκτελεί τα καθήκοντά του με οχήματα που είναι στα πρόθυρα διάλυσης;».

«Αν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ίδιων των Αστυνομικών, πώς θα νιώσουν ασφαλείς οι πολίτες; Αλήθεια, αυτό το υπηρεσιακό όχημα θα δεχόντουσαν κάποιοι προϊστάμενοι από άλλες δημόσιες Υπηρεσίες να μετακινούνται οι υπάλληλοί τους; Αυτά τα οχήματα θα περνούσαν, άραγε, από ΚΤΕΟ όπως προβλέπεται για όλα τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας από τις διατάξεις του π.δ. 45/08, που υποχρεωτικά προβλέπει όλα τα περιπολικά να περνάνε κάθε διετία;», αναρωτιούνται οι αστυνομικοί του Κινήματος.