Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή

Έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 8 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και στα ερείσματα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στα εξής τμήματα:

- από την Παρασκευή 8 Μαρτίου έως και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ12 (Μουδανιών) και Κ13 (Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος").

- από την Τετάρτη 13 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ13 (Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος") και Κ12 (Μουδανιών).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.