Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στις 8 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της ΧΑΝΘ

Θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, καθώς και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το κοινωνικό πρόσημο του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει και φέτος η ΧΑΝΘ και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών. Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 17:00 - 23:00 στον προαύλιο χώρο του κεντρικού της κτηρίου καθώς και εντός αυτού.

Στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο, οι επισκέπτες θα βρουν φαγητά της ώρας, αναψυκτικά και ποτά, ενώ μέσα στις αίθουσες του κεντρικού κτηρίου, θα υπάρχουν πάγκοι πώλησης μικροαντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά – εκστρατεία #zeroplastic, πάγκους ειδών και αντικειμένων second hand – εκστρατεία #zerowaste, πολλές λιχουδιές (αλμυρά και γλυκά) τα οποία κατασκευάστηκαν από τα νεαρά στελέχη της ΧΑΝΘ.

Θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, καθώς και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το κοινωνικό πρόσημο του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση της Κατασκήνωσης της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο, που καταστράφηκε από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Ντάνιελ τον περασμένο Σεπτέμβριο.