Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στα ύψη και σήμερα το θερμόμετρο - Αλλαγή καιρού το βράδυ

Τελευταία ημέρα του καύσωνα σήμερα - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 βαθμούς - Από το απόγευμα αναμένονται σποραδικές βροχές.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και σήμερα Κυριακή, ημέρα που θεωρείται η τελευταία του τετραήμερου καύσωνα που έπληξε τη χώρα.

Αναμένονται σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα στα βόρεια Ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, που το βράδυ στα βορειοανατολικά θα ενταθούν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Από το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί ενισχυόμενοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και τη Θράκη. Το απόγευμα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, που το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 42 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.