Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για ναρκωτικά και παιδική πορνογραφία

Στο ΙΧ του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, συνολικά πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 843 γραμμαρίων.

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού διακινητή ναρκωτκών και τον εντοπισμό ποσότητας ηρωίνης, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντα, αλλά και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος αλλοδαπός στην περιοχή του Ευόσμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 843 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε παραλάβει ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας από συνεργό του σε γειτονική χώρα με σκοπό να τα διαθέσει στη Χώρα μας.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας που κατείχε ο δράστης, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.