Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν έξι για κλοπές, ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα

Συλλήψεις για περιπτώσεις που αφορούν κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή λαθραίων τσιγάρων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ελέγχων το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 18 και 20 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 178 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Χθες το βράδυ, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 29 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 47,9 γραμμαρίων.

-Συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 24χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε ένα ριαδιοκασετόφωνο και προσωπικά αντικείμενα της 40χρονης ιδιοκτήτριας του οχήματος.

- Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες το απόγευμα50χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του εντοπίστηκαν να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ. φορτηγό διάφορα αντικείμενα, που αφαίρεσαν νωρίτερα από κατάστημα αλουμινίων με σκοπό να τα πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης σιδήρων.