Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 21 άτομα για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και 10 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στη σύλληψη συνολικά 21 ατόμων προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους και συνέλαβαν:

11 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:
-  31χρονος ομογενής, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης κατακράτησης.
- 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της ληστείας.
- 48χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Διάταξη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κρήτης, με την οποία διατάσσει τη σύλληψη – κράτησή του, για το αδίκημα της κλοπής.

10 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, βάρους 22,80 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.