Skip to main content

Γιατρός φέρεται ότι δολοφόνησε 36χρονη μέσα στο Ιπποκράτειο!

Χθες εντοπίστηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, αγνοούμενη γυναίκα με καταγωγή από τη Γεωργία από τις 25 Απριλίου.

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο γιατρό αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία 36χρονης με την οποία φέρεται ότι διατηρούσε ή επιδίωκε ερωτική σχέση. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη είχε επισκεφτεί το Ιπποκράτειο για να πραγματοποιήσει κάποια μικροεπέμβαση, την οποία θα πραγματοποιούσε ο 38χρονος γιατρός και από εκείνη τη μέρα αγνοείτο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο ο 38χρονος να σκότωσε την άτυχη γυναίκα μέσα στο νοσοκομείο.

Η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη, λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος ενώ από την τοξικολογική εξέταση προέκυψε ότι στην άτυχη γυναίκα είχε χορηγηθεί αναισθητικό φάρμακο χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ιατρική πράξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάμερες κατέγραψαν τον κατηγορούμενο να μεταφέρει το αυτοκίνητο του στο πίσω μέρος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου φέρεται ότι πήρε το πτώμα.Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν συνομιλίες μεταξύ του 38χρονου και της 36χρονης, στο Facebook, πριν την εξαφάνιση της γυναίκας, η οποία ζούσε στην Αθήνα.

Το στίγμα από το κινητό του κατηγορούμενου εντοπίστηκε τις επίμαχες μέρες να κινείται στην περιοχή μεταξύ Παλιουρίου και Νέας Σκιώνης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στην περιοχή όπου τελικά βρέθηκε το πτώμα. Ο 38χρονος συνελήφθη σήμερα στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας και πλέον είναι καθ' οδόν για τη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και για «περιύβριση νεκρού» και αναμένεται να παραπεμφθεί σε ανακριτή.