Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος κατάδικος με ποινή κάθειρξης 33 ετών

Με συγχωνευτική απόφαση, καθορίστηκε συνολική ποινή κάθειρξης 33 ετών και χρηματική ποινή 4.100 ευρώ για πληθώρα αδικημάτων.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες το μεσημέρι ένας 37χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 33 ετών και χρηματική ποινή 4.100 ευρώ, καθώς και Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία η οποία τελέστηκε το 2000, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για το αδίκημα των «Επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατά συρροή» οι οποίες τελέστηκαν το 2008.

Παράλληλα, το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ληστεία σε τράπεζα στην Αρναία Χαλκιδικής, η οποία τελέστηκε το 2010. Τέλος, ο άνδρας καταδικάστηκε επίσης για εκβίαση, οπλοφορία, οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.