Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σήμερα και αύριο μεταφορά υπερμεγεθών αντικειμένων - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κατά την διάρκεια των κινήσεων από την Τροχαία θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα διακόπτοντας τμηματικά την κυκλοφορία των οχημάτων

Σήμερα και την Κυριακή κατά τις ώρες 07:00 -16:00, θα πραγματοποιηθούν ειδικές μεταφορές τριών υπέρβαρων - υπερμεγεθών μεταλλικών κατασκευών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας από το  εργοστάσιο με την επωνυμία "ΕΚΜΕ Α.Ε. " προς το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, αρχικά το Σάββατο (01-07-2023) από το εργοστάσιο ΕΚΜΕ προς την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης και την Κυριακή (02-07-2023) από την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης έως το Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΠΥΛΗ 11) με το ακόλουθο δρομολόγιο:

Οδός Πόντου – Οδός Κ. Κρυστάλλη – Προέκταση οδού Βαλαωρίτου -  Παράπλευρη Οδός Πόντου και κυκλικός κόμβος Λαχαναγοράς Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού - Σοφοκλή Βενιζέλου - Ανώνυμη Οδός ενώνει την οδό Λαχαναγοράς με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου - Βόρειος Παράδρομος της ΠΑΘΕ - Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) - Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη) - Οδός Παλαιού Σταθμού - 26ης Οκτωβρίου - Πύλη 11 ΟΛΘ.

Κατά την διάρκεια των κινήσεων από την Τροχαία θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα διακόπτοντας τμηματικά την κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.