Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις πέντε ατόμων για περιπτώσεις κλοπών

Οι συλλήψεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο - Πρόκειται για κλοπές αυτοκινήτων, γυναικείας τσάντας και οικοδομικών εργαλείων.

Στη σύλληψη συνολικά πέντε ατόμων για περιπτώσεις κλοπών προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν δύο νεαροί μετά από σύντομη καταδίωξη στη Μενεμένη, καθώς νωρίτερα αφαίρεσαν αυτοκίνητο από την ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλειδί πολλαπλών χρήσεων.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη στο κέντρο της πόλης 35χρονος ομογενής, ο οποίος νωρίτερα, αφού διέρρηξε όχημα, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Την ίδια μερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε μαζί με συνεργό του τσάντα γυναίκας. Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο από άλλους πολίτες.

Τέλος, χθες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διέρρηξε αποθήκη πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, από το εσωτερικό της οποίας επιχείρησε να αφαιρέσει οικοδομικά εργαλεία.