Skip to main content

Συλλήψεις για παράνομα παιχνίδια, πλαστογραφία και κλοπή

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για υποθέσεις πλαστογραφίας, κλοπής και διενέργειας παράνομων παιχνιδιών.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα για υποθέσεις πλαστογραφίας, διενέργειας παράνομων παιχνιδιών και κλοπή στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, χθες το μεσημέρι, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τον οποίο συνέλαβαν 59χρονη – προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 32 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια από 59χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

- Χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου συνέλαβαν 33χρονο ομογενή, ο οποίος προσερχόμενος σε Γραφείο Παραβάσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αιτηθεί την ακύρωση σε βάρος του διοικητικής πράξης, προσκόμισε και επέδειξε παραποιημένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο της δίκυκλης μοτοσυκλέτας του.

- Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 37χρονη αλλοδαπή, η οποία την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από περίπτερο στο κέντρο της πόλης.