Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η απεργιακή κινητοποίηση στον ΟΣΕ - «Ακούστε τις φωνές» (φωτο+vid)

Δικαιοσύνη «εδώ και τώρα» για το δυστύχημα στα Τέμπη ζητούν συνδικαλιστικές οργανώσεις- Συγκέντρωση στον ΟΣΕ

Με κεντρικό σύνθημα «ακούστε τις φωνές» πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από τον ΟΣΕ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα των Τεμπών.

Τη συγκέντρωση διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Στο σημείο οι διοργανωτές έχουν στήσει ενέδρα όπου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Διαβάστε ακόμη - Μαζική απεργιακή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη - «Να μην έχουμε άλλο "πάμε και όπου βγει"»

Στη συγκέντρωση συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ΜέΡΑ25, όπου έφτασε στο σημείο με πορεία από τη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αριστοτέλους, μαζί με μερίδα οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και τέσσερις φοιτητικούς συλλόγους.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι μετά το αρχικό σοκ και τη θλίψη που σκέπασε την κοινωνία οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να φωτιστούν όλες οι πτυχές που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Νωρίτερα έφτασαν στον ΟΣΕ με μοτοπορεία και οι διανομείς.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για ασφαλείς μετακινήσεις και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: