Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη διακοπή ρεύματος σε τρεις περιοχές

Τα σημεία που θα επηρεαστούν

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη, καταναλωτές σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στις Συκιές που βρίσκονται στις οδούς: ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ, ΠΗΛΙΟΥ, ΠΟΝΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ, ΒΑΡΝΑΛΗ, ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ.

Από τις 8:00 μέχρι τις 14:00 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη που αφορά όλη την κοινότητα του Φιλύρου και την είσοδο προς το Φίλυρο (από το Βενζινάδικο και πάνω) και εκατέρωθεν του δρόμου. Επίσης δεν θα έχουν ρεύμα στον δασικό δρόμο προς το Ασβεστοχώρι (ΧΡΙΣΤ. ΕΛΠΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

Από τις 11:30 μέχρι τις 14:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή μεταξύ Συκεών και Μετεώρων που περικλείεται από τις οδούς: ΒΥΡΩΝΟΣ, ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΗΛΙΟΥ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ, ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΓΡΑΜΜΜΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΑΤΤΑΛΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΤΣΙΟΥ.