Skip to main content

Επιχείρηση με υπηρεσίες μασάζ ήταν παράνομος οίκος ανοχής

Συνελήφθη ο 61χρονος διαχειριστής του παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στον εντοπισμό παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συνελήφθη ο 61χρονος διαχειριστής του παράνομου οίκου ανοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τέσσερις γυναίκες (2 ημεδαπές – 2 αλλοδαπές), ηλικίας από 23 έως 44 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.095 ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, 1 καταγραφικό μηχάνημα, 1 κάμερα λήψης και 1 ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος προκειμένου να αποφύγει το σχετικό έλεγχο αρνούταν να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.