Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προ των πυλών το έκτο ΠΙΚ - ΝΙΚ Urban Festival

Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, είναι ο άξονας του προγράμματος του ΠΙΚ - ΝΙΚ Urban Festival, λένε οι διοργανωτές.

Για τρεις μέρες γίνεται προορισμός μικρών και μεγάλων, ένας από τους σημαντικότερους αρχιαολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, στο τέλoς Αυγούστου και στο πλαίσιο της διοργάνωσης του έκτου ΠΙΚ - ΝΙΚ Urban Festival.

Συγκεκριμένα, από τις 30 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2017, ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς ανοίγει, γεμίζει καλαθάκια και καρό τραπεζομάντηλα και υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους της πόλης, με έναν τρόπο αξέχαστο.

«Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, αυτός είναι ο άξονας του προγράμματος του ΠΙΚ - ΝΙΚ Urban Festival, το οποίο όμως κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πιστό στον σκοπό που είχε θέσει από την πρώτη του χρονιά, να αναζητά τις νέες μουσικές της Θεσσαλονίκης, το πικ - νικ , παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα της πόλης ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο της πόλης.

Από το πρόγραμμά του φυσικά δεν θα λείψουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους, που φέτος επιλέγει το Animasyros.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

ΠΙΚ - ΝΙΚ 2017

30/8-1/9
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
www.urbanpicnic.gr
Facebook: https://www.facebook.com/PicNicUrbanFestival/
Διοργάνωση: Parenthesis)
Σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.