Πέμπτη 24 Μαΐου 2018
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Περισσότεροι από 4000 χορευτές αναμένεται να κατακλύσουν το στάδιο για να παρουσιάσουν χορούς από όλες τις περιοχές της Μακεδονίας.

Την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων διοργανώνουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός, όπου όλοι οι Μακεδόνες ανταμώνουν σε μια πανδαισία ήχων, χρωμάτων και παραδόσεων.

Περισσότεροι από 4000 χορευτές αναμένεται να κατακλύσουν το στάδιο για να παρουσιάσουν χορούς από όλες τις περιοχές της Μακεδονίας. Παραδοσιακές μακεδονικές ορχήστρες θα ταξιδέψουν τους θεατές από τη μια άκρη της Μακεδονίας μέχρι την άλλη. Μακεδονικές φορεσιές από τη Φλώρινα μέχρι την Καβάλα θα συνθέσουν το μωσαϊκό της γνήσιας Mακεδονικής Παράδοσης.

«Η καρδιά της Μακεδονίας θα κτυπήσει δυνατά στο Καυτανζόγλειο στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων», τονίζει η ανακοίνωση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ