Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πωλείται διαμέρισμα στη Γούναρη, ανάμεσα σε Ροτόντα και Καμάρα- Δείτε εικόνες

Προς πώληση, ιδανικό για επένδυση ή ιδιόχρηση, διαμπερές διαμέρισμα 85 τμ στον 6ο όροφο πολυκατοικίας επί της Δημητρίου Γούναρη

Ξένη Δημοσίευση

Πωλείται διαμέρισμα 85 τμ, 6ου ορόφου, επί της οδού Δημητρίου Γούναρη, ανάμεσα στη Ροτόντα και στην Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτει 2 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο.  Είναι διαμπερές, με ανεμπόδιστη θεά στα μνημεία, στην  Άνω Πόλη και στη θάλασσα. Ένα πολύ ιδιαίτερο ακίνητο σε έναν από τους καλύτερους και πιο ιστορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, διπλά στα πανεπιστήμια καθώς και στην αγορά. Ιδανικό για επένδυση καθώς και για ιδιόχρηση!

Θέα

 

Κάτοψη διαμερίσματος

H Tzemis Real Estate εδρεύει στην Τσιμισκή 77 στον 5ο όροφο. Δραστηριοποιείται στον χώρο των αγοραπωλησιών οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στο Πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι συνεργάτες της αποτελούν τους πλέον κορυφαίους, καταρτισμένους και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Άριστοι γνώστες των τιμών και των τάσεων της αγοράς  μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στις δικές σας ανάγκες.

«Ο Θεόδωρος Τζέμης δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων από το 2005. Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση, συστηματική και σκληρή δουλειά, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο εξειδικευμένους στο οικιστικό ακίνητο και επιτυχημένους κτηματομεσίτες της Θεσσαλονίκης. Η προσωπικότητα του και ο επαγγελματισμός του αποτελούν το θεμέλιο λίθο για να οικοδομηθεί μια μακροχρόνια σχέση με του πελάτες του η οποία προσδίδει ασφάλεια και σίγουρη επιτυχία στην κάλυψη των αναγκών τους», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας TZEMIS REAL ESTATE.

TZEMIS REAL ESTATE
Θεόδωρος Τζέμης
Σύμβουλος Ακινήτων – Κτηματομεσίτης
Τσιμισκή 77 τ.κ. 54622
Τηλ. 2310273747 Κιν.6945588406
tzemis.realtor@gmail.com