Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέντε επ' αυτοφώρω συλλήψεις για κλοπές και ληστείες

Μεταξύ άλλων, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν δύο ομογενείς, ηλικίας 38 και 39 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο οχήματα στην Καλαμαριά

Στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε δραστών κλοπών και ληστείας προχώρησαν αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, χθες το πρωί συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφού εισήλθε σε δωμάτιο όπου διέμεναν σύνοικοί του, από κοινού με δύο αγνώστους, με χρήση σωματικής βίας και απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, υπολογιστή παλάμης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, χθες το βράδυ, κληθέντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καλαμαριάς, συνέλαβαν δύο ομογενείς, ηλικίας 38 και 39 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο οχήματα.

Τέλος, περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, εντόπισαν στην περιοχή της Πολίχνης δύο ημεδαπούς τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν μονοκατοικία. Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.