Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινά αβγά θα μοιράσει ο ΟΑΣΘ τη Μεγάλη Πέμπτη

Ο ΟΑΣΘ με αυτό το τρόπο θέλει να ευχαριστήσει τον επιβατικό κοινό για την καλή συνεργασία και διάθεση που επιδεικνύει απέναντί τους.

Σοκολατένια πασχαλινά αβγά θα μοιράσουν τα μέλη της ομάδας Υποστήριξης και Ελέγχου Επιβατών του ΟΑΣΘ τη Μεγάλη Πέμπτη στις 11 το πρωί, στο σταθμό μετεπιβίβασης στο ΝΣΣ ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της ομάδας με αυτό το τρόπο θέλουν να ευχαριστήσουν το επιβατικό κοινό για την καλή συνεργασία και διάθεση που επιδεικνύει απέναντί τους.

Το έργο της ομάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας από τον ΟΑΣΘ, όσον αφορά στην επιβίβαση και αποβίβαση όλων των επιβατών, στη παροχή οποιονδήποτε πληροφοριών και στη συμβολή στην ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια των δρομολογίων.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση, τα μέλη της ομάδας έχουν συνδράμει σε περιστατικά όπως κλοπές κινητών και πορτοφολιών επιβατών, σταματώντας τους δράστες τους οποίους παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία.

Σε πολλές περιπτώσεις τα μέλη της ομάδας έχουν επιβάλλει την τάξη εντός του λεωφορείου, καθώς άτομα ενοχλούσαν με την συμπεριφορά τους άλλους επιβάτες. Ακόμη, δεν είναι λίγες οι φορές που η ομάδα πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες σε επιβάτες που ένιωσαν αδιαθεσία, καλώντας παράλληλα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.