Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες σε γνωστό «στριπτιτζάδικο»

Μία 40χρονη ημεδαπή, που εργαζόταν στο κατάστημα ως συνοδός θαμώνων, παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτόν.

«Ντου» σε γνωστό κέντρο διασκέδασης που περιλαμβάνει στριπ σόου, στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς – εργαζόμενος του καταστήματος, εισέπραξε χρηματικό ποσό, προκειμένου 40χρονη ημεδαπή, που εργαζόταν στο κατάστημα ως συνοδός θαμώνων, να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Σε βάρος της τελευταίας, συντάχθηκε έκθεση Αρχής, καθώς στερούταν σχετικής άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος, πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος και βιβλιαρίου υγείας, ενώ πταισματική παράβαση βεβαιώθηκε σε βάρος δεύτερης εργαζόμενης, μίας 19χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία στερούταν άδειας εργασίας και η οποία κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας έτερου ατόμου οπότε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 1.540 ευρώ και στρογγυλή σφραγίδα φέρουσα το εθνόσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας.