Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.000 επισκέπτες στα ΒορΟινά

Τους 3.200 έφτασαν οι επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ΒορΟινά που πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο η Ένωση «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Τους 3.200 έφτασαν οι επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ΒορΟινά που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο από την Ένωση «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

«Ένα ανεπανάληπτο κοινό φίλων του κρασιού, καταναλωτές και επαγγελματίες από όλη τη βόρειο Ελλάδα αλλά και από άλλες περιοχές, ακόμη και από το εξωτερικό, ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ενδιαφέρον στο κάλεσμα των οινοπαραγωγών» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές.

Οι επισκέπτες, με  το συλλεκτικό ποτήρι των «ΒορΟινών» στο χέρι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευθούν νέες και παλιές σοδειές από κάθε σημαντικό αμπελοτόπι του βορρά και από τις σημαντικότερες οινοποιίες της Ελλάδας, ενώ το ενδιαφέρον αρκετών έλκυσαν οι πρωτοεμφανιζόμενες ετικέτες.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η διέλευση από «Τα ΒορΟινά» των 700 περίπου chef που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων(Worldchefs Congress & Expo 2016) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 24 και 27 Σεπτεμβρίου.