Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες - Πιθανότητα βροχής το βράδυ

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στην πόλη, λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες - Μέχρι τους 4 βαθμούς θα κατέβει η θερμοκρασία

Σήμερα, Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Μετά το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικά στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται επίσης νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.