Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές - Σταδιακή εξασθένιση φαινομένων

Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 ως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα, Δευτέρα. Τα φαινόμενα στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση προβλέεπταιαπό το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το πρωί στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και κατά διαστήματα στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 ως 14 βαθμούς Κελσίου, όμως στην δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.