Skip to main content

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Θεσσαλονίκη- Δύο τροχαία στον Περιφερειακό

Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλη την πόλη, λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ - Δύο τροχαία ατυχήματα στον Περιφερειακό

Άλλη μία σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση υφίστανται, για δέκατη συνεχόμενη ημέρα, οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αλλά και η Περιφερειακή οδός, από τον πρωτοφανή όγκο των οχημάτων που κινούνται στην πόλη, λόγω της επ' αόριστον επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στην ανατολική είσοδο της πόλης, στη Βούλγαρη, σε όλη την Κ. Καραμανλή, ενώ σημειωτόν διεξάγεται η κίνηση στις οδούς Τσιμισκή και Εγνατία.

Φράκαρε η Περιφερειακή, δύο τροχαία

Την ίδια στιγμή και με εργασίες συντήρησης να βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί, με ρυθμούς... χελώνας κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού, ιδίως σε αυτό προς δυτικά.

Την κατάσταση στον Περιφερειακό επιδεινώνουν δύο τροχαία ατυχήματα. Το ένα σημειώθηκε στο ρεύμα προς δυτικά, στο ρεύμα εισόδου στη Μουδανίων και το άλλο κοντά στον Άγιο Παύλο, επίσης προς δυτικά. Συνολικά ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις αναφέρθηκαν μόνον υλικές ζημιές.

Πηγή φωτογραφίας: Άγγελος Γαβρής/Facebook