Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά, κλοπές, λαθραία τσιγάρα

Χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μενεμένης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς για στέρηση εγγράφων.

Στη σύλληψη ατόμων στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Επίσης, οι αρχές έβαλαν χειροπέδες σε άλλα τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 41χρονου ημεδαπού, καθώς εκκρεμούσε σχετικό Ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Χθες συνελήφθησαν επίσης δύο αλλοδαποί διότι πουλούσαν συνολικά 279 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 20 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν περιμετρικά του τόπου σύλληψης, βρέθηκαν επιπλέον 80 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 24 συσκευασίες καπνού.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερα άτομα, για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μενεμένης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς, διότι στερούνταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για τη διαμονή τους στη Χώρα.

Την ίδια μέρα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν σε αγροτική περιοχή παραπλεύρως της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών και συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς που αποβιβάστηκαν από όχημα του οποίου ο οδηγός αναζητείται, καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.