Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι έξι άτομα, από 26 έως 65 ετών που έπαιζαν πόκερ σε καφενείο στα Κουφάλια, χθες τα ξημερώματα.

Συνολικά 39 άτομα συνέλαβε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικά, αστυνομικοί συνέλαβαν:

11 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων και ακόμη επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, 18 Απριλίου αστυνομικοί του Α.Τ. Κουφαλίων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντόπισαν και συνέλαβαν 6 άνδρες, ηλικίας από 26 έως 65 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με τράπουλες (πόκερ). Επιπλέον, συνελήφθη και ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος διευκόλυνε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο τράπουλες, 449 μάρκες, μία μεταλλική βαλίτσα που περιείχε μάρκες - σφραγισμένες τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Ακόμη, τέσσερα άτομα για κλοπές και απόπειρες κλοπών, 3 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, 13 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού κώδικα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ