Skip to main content

Thessaloniki Moto Show: Νέα μοντέλα μοτοσικλετών και εντυπωσιακά σόου

Το Thessaloniki Moto Show φιλοξενείται από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου στη ΔΕΘ. Θα δώσει το «παρών» ο διασημότερος αναβάτης Vespa στο κόσμο.

Η μεγαλύτερη βαλκανική έκθεση μοτοσυκλέτας, το Thessaloniki Moto Show, φιλοξενείται από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που θα γίνει για τρεις ημέρες το κέντρο του δικυκλισμού για τα Βαλκάνια. Όσοι την επισκεφθούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα, να παρακολουθήσουν φαντασμαγορικά σόου και να γνωρίσουν από κοντά διεθνούς φήμης stuntmen από το εξωτερικό. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η εταιρεία Demand Events και η ΔΕΘ-Helexpo.

Στο Thessaloniki Moto Show θα δώσει το «παρών» ο διασημότερος αναβάτης Vespa στο κόσμο, ο Ιταλός Nicola Campobasso, που είναι παγκοσμίως γνωστός με το παρατσούκλι «Impennatore», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Σουζάκιας». Τα ακροβατικά του κόλπα κόβουν κάθε φορά την ανάσα του κοινού, ενώ ο μπροστινός τροχός των μοντέλων Vespa που χρησιμοποιεί δεν ακουμπά σχεδόν ποτέ στο έδαφος.

Στην φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας όμως συμμετέχουν και οι Adrenaline Junkies, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει δέκα νέα μοντέλα bobber, streetfighter, scrambler και cafe racer, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό, ενώ παράλληλα θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες στον χρόνο με κλασικές ιαπωνικές μοτοσυκλέτες ηλικίας 30-40 ετών. Η ομάδα των custom builders από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης δημιουργεί ασύλληπτες κατασκευές από το 1993, ικανές να συγκινήσουν μυημένους και αμύητους στον χώρο.

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Moto Show θα υπάρξουν και κληρώσεις δώρων, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα happenings.