Σάββατο 21 Απριλίου 2018
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

Με απόφαση του προϊσταμένου της Επιτροπής Μεγάρου, αύριο τα ακροατήρια θα ανοίξουν στις 10:30 αντί για τις 9:00, δηλαδή με 1,5 ώρα καθυστέρηση.

Έρημο τόπο θύμιζε σήμερα το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς υπολειτούργησαν τα δικαστήρια λόγω του χιονιά που πλήττει τη Θεσσαλονίκη.

Μια ώρα αργότερα, στις 8:00 μετέβησαν στην υπηρεσία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι, όσοι μπόρεσαν να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικία τους, και οι δίκες προσδιορίστηκαν να ξεκινήσουν στις 10:00 αντι στις 9:00. Βέβαια, οι περισσότεροι διάδικοι δεν προσήλθαν.

Τελικά η Επιτροπή Διοίκησης Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης αποφάσισε οιπρογραμματισμένες εκδικάσεις των υποθέσεων να αναβληθούν οίκοθεν για άλλη δικάσιμο. Συνεχίστηκαν μόνο ελάχιστες δίκες που ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες και διακόπηκαν.

Με απόφαση του προϊσταμένου της Επιτροπής Μεγάρου, προέδρου Εφετών Αντώνη Τσαλαπόρτα, αύριο τα ακροατήρια θα ανοίξουν στις 10:30 αντί για τις 9:00, δηλαδή με 1,5 ώρα καθυστέρηση. Οι υπάλληλοι θα προσέλθουν στις θέσεις τους στις 8:30 αντί για τις 7:00 το πρωι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ