Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με θηλιές στο λαιμό μέλη των ΑΝΕΛ στο δημοτικό συμβούλιο

Μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο διαμαρτυρήθηκαν μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη Θεσσαλονίκη για τη δήλωση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είχε πει πως «τον Καμμένο και κρεμασμένο να τον δω, δεν θα κόψω το σχοινί».

Τα μέλη του κόμματος μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου συνεδρίαζε το σώμα, με θηλιές στο λαιμό, απαιτώντας από τον δήμαρχο να ζητήσει συγγνώμη για τη συγκεκριμένη φράση του κατά του προέδρου.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Τον λόγο πήρε ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε πως «η εισβολή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση του προέδρου είναι πράξη πολιτικής ανάγωγης συμπεριφοράς. Εγώ μπορεί να παραφέρθηκα στις εκφράσεις μου για τον αρχηγό σας, αλλά δεν παίρνω πίσω τα όσα είπα».


«Δεν είναι αντρίκιο να μην το παίρνεις πίσω», φώναξε ένας από τους συγκεντρωμένους, για να πάρει την απάντηση του δημάρχου: «Το τι είναι αντρίκιο εγώ το ξέρω».