Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι push dagger σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό ο Νορβηγός

Το φονικό στιλέτο βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έγινε το τραγικό συμβάν

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού από τον 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Με μαχαίρι τύπου push dagger ή μαχαίρι παλάμης σκότωσε τον άτυχο αστυνομικό ο δράστης, ο οποίος αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Το φονικό στιλέτο βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έγινε το τραγικό συμβάν. Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο 44χρονος, ο οποίος εδώ και περίπου εννέα χρόνια έμενε στην Ελλάδα και ήταν πελάτης στο κατάστημα αλλά και στη γειτονιά, παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό - Οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: Με μαχαιριές σε θώρακα και μηρό ο κουμπάρος του αστυνομικού - Παραλίγο θα έβρισκε αρτηρία

Δείτε επίσης - Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 32χρονο αστυνομικό - «Ο Νορβηγός έπινε και είχε προκαλέσει ξανά προβλήματα»

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τους δύο φίλους να βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου, ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο σε μηρό και θώρακα και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που προσέτρεχαν στο σημείο από το διπλανό κτήριο, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, και συνέλαβαν τον δράστη.