Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με δυναμική παρουσία το ΒΕΘ στην 81η ΔΕΘ

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, που επιδοτήθηκαν από το επιμελητήριο για τη συμμετοχή τους, φιλοξενούνται στο περίπτερο 13 σε ένα χώρο 350 τ.μ

Μήνυμα αισιοδοξίας, με δυναμική παρουσία, παρά τις αντιξοότητες, δίνουν επιχειρήσεις – μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), συμμετέχοντας στην 81η ΔΕΘ που ανοίγει την αυλαία της στις 10 Σεπτεμβρίου.
 
«Το ΒΕΘ, συνεπές στο φθινοπωρινό ραντεβού με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτελεί το ‘όχημα’ για την ανάπτυξη εξωστρέφειας 16 επιχειρήσεων - μελών του που λαμβάνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Το Επιμελητήριο, ακολουθώντας την πάγια πολιτική για ενίσχυση των μελών του στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του, δίνει το παρών και στη φετινή διοργάνωση με επιχειρήσεις που προέρχονται από σημαντικούς κλάδους της οικονομίας».

Οι επιχειρήσεις μεταξύ άλλων δραστηριοποιούνται τους χώρους της έκδοσης βιβλίων, της εγκατάστασης  ανελκυστήρων, της κατασκευής επίπλων, της ανάπτυξης διαδραστικών πολυμέσων, της επεξεργασίας σιδήρου, των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, της μεταποίησης- εμπορίας αγροτικών προϊόντων κ.α.    

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, που επιδοτήθηκαν από το επιμελητήριο για τη συμμετοχή τους στη 81η ΔΕΘ, φιλοξενούνται στο περίπτερο 13 σε ένα χώρο 350 τ.μ.

«Το ΒΕΘ στηρίζει διαχρονικά το θεσμό της ΔΕΘ. Παρά τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουμε, η μικρομεσαία επιχειρηματική κοινότητα δεν σταματά να τολμά και να επιμένει, άλλωστε αυτή είναι που θα τραβήξει και πάλι το κάρο της ανάπτυξης», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που έχει ανάγκη ο επιχειρηματικός κόσμος δεν είναι τα μεγάλα λόγια και η αναβλητικότητα αλλά η δημιουργία προϋποθέσεων για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
 
Το «περίπτερο» του ΒΕΘ, θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό τις ώρες λειτουργίας της 81ης ΔΕΘ, δηλαδή, τις καθημερινές από τις 16.00 έως τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 22.00 το βράδυ.