Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μαγαζιά στο κέντρο πωλούσαν «μαϊμού» τσάντες (φωτο)

Κατασχέθηκαν πάνω από 120 προϊόντα - Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 56 ετών (γυναίκα – άντρας αντίστοιχα)

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποίησαν σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντόπισαν σε δύο εξ’ αυτών και κατέσχεσαν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ, που αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης και έφεραν τον τίτλο γνωστής εταιρείας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 56 ετών (γυναίκα – άντρας αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί σημάτων, Νομοθεσίας περί «Αθέμιτου ανταγωνισμού», παραβάσεις που αφορούν στους «Κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών» και «Πλαστογραφίας».

Προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας και πρωινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, κατά τις οποίες σε δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας της 48χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 79 τσάντες,
  • 28 πορτοφόλια,
  • 11 φουλάρια,
  • 6 ζώνες και άλλα προϊόντα

τα οποία στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.